Nutrition » Страница 22 » СШ №53
Жамбыл облысы
Тараз қаласы білім бөлімінің
"Қаратай Тұрысов атындағы №53 мектеп-гимназия"
Education Department of Kerbulak district
Reception room :
+7(72) 43-50-93
bookkeeping:
+7(72) 43-50-93
Version for
visually impaired
» » Страница 22
№53 мектеп - гимназиясының  кіші орталықтың қаражат қызметінің негізгі көрсеткіші
09
April
2019
№53 мектеп - гимназиясының кіші орталықтың қаражат қызметінің
 №53 мектеп - гимназиясының  кіші орталықтың қаражат қызметінің негізгі көрсеткіші    
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы  2018 – 2019 оқу жылы, наурыз айы
09
April
2019
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы 2018 – 2019 оқу жылы, наурыз айы Мектеп –гимназия директорының 2019 жыл 25 ақпан № 26 бұйрығы негізінде 2019 жыл 25 ақпан күні мектептегі тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясы мектеп асханасының жұмысына тексеру жүргізді Тексеру жүргізгендер: 1) Халықтаева Г.Т. – ата-аналар комитетінің төрайымы 2) Даданбаева Э.Т.– директордың орынбасары 3) Гужавина Н. П. – технолог 4) Жайпанова А. – мүшесі, мектеп
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы  2018 – 2019 оқу жылы, ақпан айы
25
февраль
2019
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы 2018 – 2019 оқу жылы, ақпан айы Мектеп –гимназия директорының 2019 жыл 25 ақпан № 26 бұйрығы негізінде 2019 жыл 25 ақпан күні мектептегі тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясы мектеп асханасының жұмысына тексеру жүргізді Тексеру жүргізгендер: 1) Ата-аналар комитетінің төрайымы: Халықтаева Г.Т. 2) Даданбаева Э.Т.– директордың орынбасары 3) Гужавина Н. П. – технолог 4) Жайпанова А. – мүшесі, мектеп
«Дұрыс тамақтанудың негізгі қағидалары»  Сынып: 9 «А»
05
февраль
2019
«Дұрыс тамақтанудың негізгі қағидалары» Сынып: 9 «А»
Сыныбы:9 А Сынып жетекші :Күзембаева Қ.С. Сабақтың тақырыбы: Оқушылардың дұрыс тамақтануының мәні. Сабақтың мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен, әдебімен таныстыру, пайдалы және пайдасыз тамақ туралы түсінік беру, дастархан басында сақталатын рәсімдермен ырымдармен таныстыру; оқушылардың сөздік қорларын дамыту; оқушыларды дәстүрді сақтауға, тамақтану мәдениетін сақтауға тәрбиелеу. Керекті құрал-жабдықтар: Суреттер,плакат, маркер, постер. Сабақтың барысы: Ресурстар Сабақтың басы
Дұрыс тамақтанудың негізгі қағидалары»  Сынып: 9 «Б»
05
февраль
2019
Дұрыс тамақтанудың негізгі қағидалары» Сынып: 9 «Б»
Д өңгелек үстел Өткізілген күні: 05.02.2019 ж. Тақырыбы: «Дұрыс тамақтанудың негізгі қағидалары » С ынып: 9 «Б»  Мақсаты: Оқушылардың жақсы денсаулығының, жан - жақты дамуының кепілдігі - тиімді және үйлесімді тамақтану болып саналатынын, «Салауатты өмір салтының» анықтамасын , оқушылармен бірлесе отырып тұжырымдау; Міндеттері : Оқушылардың дұрыс тамақтануының негізгі прициптерін; - Тамақтану сауаттылығының бес негізін; - Тамақтану тәртібін, тамақтану мәдениетін; - «Салауатты өмір» салтына
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы 2018 – 2019 оқу жылы, қаңтар айы
03
февраль
2019
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы
Nutritionдың сапасына мониторинг жүргізуін тексерудің қорытындысы 2018 – 2019 оқу жылы, қаңтар айы      Мектеп –гимназия директорының 2019 жыл 28 қаңтар № 10 т. 6. бұйрығы негізінде 2019 жыл 28 қаңтар күні мектептегі тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиясы мектеп асханасының жұмысына тексеру жүргізді