«Дұрыс тамақтанудың негізгі қағидалары» Сынып: 9 «А»
Сыныбы:9 А Сынып жетекші :Күзембаева Қ.С. Сабақтың тақырыбы: Оқушылардың дұрыс тамақтануының мәні. Сабақтың мақсаты: Оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен, әдебімен таныстыру, пайдалы және пайдасыз тамақ туралы түсінік беру, дастархан басында сақталатын рәсімдермен ырымдармен таныстыру; оқушылардың сөздік қорларын дамыту; оқушыларды дәстүрді сақтауға, тамақтану мәдениетін сақтауға тәрбиелеу. Керекті құрал-жабдықтар: Суреттер,плакат, маркер, постер. Сабақтың барысы: Ресурстар Сабақтың басы